Απλά μπιφτέκια γαλοπούλας

20' εύκολο
γαλοπούλα στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Για τα μπιφτέκια:
Σε τηγανάκι σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι με το μισό ελαιόλαδο για περίπου 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Ζυμώνουμε τα υλικά μαζί εκτός από τα αρωματικά χόρτα. Δεν χρειάζεται να στραγγίξουμε το ψωμί. Αφού ζυμωθεί καλά το μείγμα, θα προσθέσουμε μέσα τα μυρώνια και τον δυόσμο. Ακολουθούμε αυτή τη διαδικασία για να μη λιώσουν τα χόρτα.
Πλάθουμε σε 4 ή 8 μπιφτέκια (αν μας αρέσουν τα μπιφτεκάκια μπορούμε να τα κάνουμε από 16 γρ. μέχρι 50 γρ. το καθένα).

Αλείφουμε τα μπιφτέκια με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, που έχει ζεσταθεί καλά, μέχρι να αρχίσει να καπνίζει.

Σερβίρουμε με σαλάτα άγριας ρόκας με βινεγκρέτ ελαιόλαδου και πορτοκαλιού.

Συμβουλή Συμβουλή
Τα μεγάλα μπιφτέκια τα ψήνετε γύρω στα 7 λεπτά από κάθε μεριά. Τα μικρότερα 3 με 5 λεπτά από την κάθε μεριά, ανάλογα με το πάχος του μπιφτεκιού.
Παρουσιάστηκε σφάλμα