Chimichangas με κοτόπουλο

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το τσίλι σε σκόνη και το κύμινο με λίγο ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ και προσθέτουμε το ψημένο κοτόπουλο.
Αλείφουμε περιμετρικά τις τορτίγιες με το ασπράδι, μοιράζουμε το κοτόπουλο και μετά από πάνω το τυρί και τις διπλώνουμε σαν φάκελο.
Τηγανίζουμε τις τορτίγιες στο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και από τις δύο μεριές.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για να ετοιμάσουμε το γκουακαμόλε.

Σερβίρουμε τα chimichangas με το στραγγιστό γιαούρτι και το γκουακαμόλε.

Παρουσιάστηκε σφάλμα