Φιλέτο στήθος κοτόπουλο με μανιτάρια

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει, το αφαιρούμε από το τηγάνι και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε και τα μανιτάρια, τα αφαιρούμε και τα κρατάμε και αυτά στην άκρη.
Στο ίδιο λάδι προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες και αλευρωμένο. Το τσιγαρίζουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ξαναβάζουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κάρι και όση μουστάρδα θέλουμε και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί μέχρι να «δέσει» η σάλτσα του.

Συμβουλή Συμβουλή
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άγρια μανιτάρια, μορχέλες ή προβατομανίταρα που αφθονούν στον Γράμμο για περισσή νοστιμιά και ιδιαίτερο άρωμα.
Παρουσιάστηκε σφάλμα