Κοτομπουκιές με τυρί και ζαμπόν

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Κόβουμε τα στήθη στη μέση οριζοντίως και τα χτυπάμε να λεπτύνουν και να έχουν το ίδιο πάχος.
Χωρίζουμε το κάθε κομμάτι στα 3 (δηλαδή θα έχουμε 12 κομμάτια). Κόβουμε τις φέτες τυριού και ζαμπόν στη μέση.
Τοποθετούμε μέσα σε κάθε κομμάτι κοτόπουλο από μισή φέτα τυριού και μισή ζαμπόν.
Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι να γίνουν χυλός. Περνάμε το κοτόπουλο από τον χυλό, στη συνέχεια από τη γαλέτα και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά.

Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Παρουσιάστηκε σφάλμα