Κοτόπουλο με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης

15' εύκολο
κοτόπουλο στη σχάρα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Για την κρούστα:
Σε μικρό κατσαρολάκι, σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει, προσθέτουμε το κρασί και βράζουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά για την κρούστα δηλαδή, το φιστίκι, τη γαλέτα, το εστραγκόν και το κρεμμύδι με το κρασί και τα περνάμε από το multi και αλατοπιπερώνουμε.
Αν το μείγμα είναι πολύ στεγνό προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Αν είναι πολύ υγρό λίγη γαλέτα ακόμα.

Για το κοτόπουλο:
Αλείφουμε κάθε στήθος κοτόπουλου με λίγη κρούστα και ψήνουμε στη χαμηλή θέση του γκριλ για περίπου 12 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να γίνει τραγανή η κρούστα.

Παρουσιάστηκε σφάλμα