Κοτόπουλο με τηγανητό ρύζι

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε μπολ τον ζωμό κότας, το κρασί ρυζιού, τη σάλτσα σόγιας και το σησαμέλαιο.
Σε γουόκ ή αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει πολύ καλά και αφήνοντας τη φωτιά μας δυνατή σοτάρουμε τα καρότα με το ελαιόλαδο για μισό λεπτό.
Προσθέτουμε το τζίντζερ και σοτάρουμε για άλλα 10 δευτερόλεπτα.
Συμπληρώνουμε τα αβγά, ανακατεύοντας καλά και λίγο πριν από το τέλος ρίχνουμε το κρεμμύδι και αμέσως μετά τα κυβάκια ψημένου κοτόπουλου και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αμέσως και το ρύζι.
Μαγειρεύουμε για ακόμη 3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ζεσταθεί το ρύζι.
Στο τέλος, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλα τα υγρά.

Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Παρουσιάστηκε σφάλμα