Κοτόπουλο με βερίκοκα, σπανάκι και καρύδια

50' εύκολο
κοτόπουλο στην κατσαρόλα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο και από τις 2 μεριές για να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά. Συμπληρώνουμε το κρασί και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τον ζωμό μαζί με την κανέλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά.
Προσθέτουμε τα βερίκοκα και τα καρότα και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Αμέσως μετά ρίχνουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε για ακόμη 5 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα καρύδια και το φασκόμηλο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα