Κυπριακές πίτες γεμισμένες με γαλοπούλα και bbq sause

60' εύκολο
γαλοπούλα στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι αυτά να μαλακώσουν (για 7 με 10 λεπτά). Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικάκαι τα βράζουμε για περίπου 45 λεπτά,μέχρι η σάλτσα μας να αρχίσει να πήζει. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ρίγανη βουνού.
Χτυπάμε τη σάλτσα στο μπλέντερ. Αν βρίσκουμε τη σάλτσα πολύγλυκιά, προσθέτουμε ξίδι. Αν συμβαίνει το αντίθετο, προσθέτουμε ζάχαρη.

Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα τις φέτες της γαλοπούλας.

Ζεσταίνουμε τις πίτες, τις ανοίγουμε και τις γεμίζουμε με τη γαλοπούλα, το αγγούρι και το χαλούμι. Το χαλούμι δεν το ζεσταίνουμε.

Παρουσιάστηκε σφάλμα