Κυπριακό σουβλάκι

15' εύκολο
κοτόπουλο στη σχάρα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κυβάκια το στήθος κοτόπουλο Νιτσιάκος και τα περνάμε σε ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια. Φτιάχνουμε 8 σουβλάκια των 125-150 γρ. το καθένα.
Σε μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε τα σουβλάκια μας για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά και αφού ψηθούν, τοποθετούμε και τις πίτες για να ζεσταθούν και να «αρπάξουν» λίγο.
Τις αποσύρουμε από τη φωτιά, τις ανοίγουμε από τη μία άκρη και τις γεμίζουμε με το κοτόπουλο και τη γέμιση λαχανικών.

Συμβουλή Συμβουλή
Εάν θέλετε, συμπληρώστε στη γέμιση 1-2 πιπερίτσες τουρσί. Ταιριάζουν ωραία με τη συνταγή σας.
Παρουσιάστηκε σφάλμα