Ραγού μανιταριών και πράσων

15' εύκολο
κουνέλι στην κατσαρόλα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα σοτάρουμε με 20 ml ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1-2 λεπτά, προσθέτουμε τα πράσα και σοτάρουμε για 7-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Σοτάρουμε τα λευκά μανιτάρια ξεχωριστά σε πολύ δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά με 20 ml λάδι και τα ρίχνουμε σε ταψί.
Σοτάρουμε τα πλευρώτους ξεχωριστά σε πολύ δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά με 20 ml λάδι και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Σοτάρουμε και τα 2 ειδών μανιτάρια με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, προσθέτουμε τα πράσα, ψήνουμε για άλλο 1 λεπτό, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Παρουσιάστηκε σφάλμα