Ριγανάτα συκωτάκια πουλιών

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα συκωτάκια και τα νεφρά με το λάδι, το βούτυρο και το σκόρδο για 1 λεπτό, μέχρι να πάρουν χρώμα, αλλά μέσα να παραμείνουν ζουμερά και κόκκινα.
Προσθέτουμε το λεμόνι, τη ρίγανη, το σχοινόπρασο και αλατοπιπερώνουμε.
Για τις μπρουσκέτες, σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με το λάδι και προσθέτουμε τα αρωματικά.
Ψήνουμε τις μπρουσκέτες στο γκριλ (ή σε μια σαλαμάνδρα) και τις αλείφουμε με το αρωματικό λάδι.

Σερβίρουμε τα συκωτάκια και τα νεφρά στη μέση του πιάτου, περιχύνουμε λίγη σάλτσα γύρω γύρω και σερβίρουμε τις μπρουσκέτες δίπλα.

Παρουσιάστηκε σφάλμα