Σούπα Σαλσιφί

40' εύκολο
κοτόπουλο στην κατσαρόλα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα  υλικά:

  • 3 λίτρα ζωμός κότας
  • 1 ½ κιλό σαλσιφί πλυμένα και καθαρισμένα
  • 200 γρ αγγινάρες Ιερουσαλήμ καθαρισμένες
  • Βράζουμε σε χαμηλή ένταση για 1 ½  ώρα

Πολτοποιούμε τη σούπα ιδανικά σε thermomix ή σε ένα πολύ καλό blender για 2 λεπτά σε πολύ υψηλή ταχύτητα, μαζί με την παρμεζάνα

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε

Παρουσιάστηκε σφάλμα