Σπαγγέτι με κοτόπουλο & γκοργκοντζόλα

20' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Βράζετε τα σπαγγέτι, κόβετε τις πιπεριές σε κομμάτια, σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μαζί με τις πιπεριές για 4 λεπτά περίπου. Σβήνετε με ένα ποτήρι κρασί, αφήνετε για ένα λεπτό να εξατμιστεί και βγάζετε το τηγάνι στην άκρη. Περνάτε τις πιπεριές από το μπλέντερ για να γίνουν σαν πουρές.

 

Κόβετε στη μέση και έπειτα σε λωρίδες το κοτόπουλο και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Τα σοτάρετε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά, σβήνετε με το άλλο ποτηράκι κρασί και αφήνετε για ένα λεπτό ακόμη. Προσθέτετε το μίγμα με τις πιπεριές, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τα φύλλα σπανάκι, ανακατεύετε και θρυμματίζετε από πάνω τη μαλακή γκοργκοντζόλα. Σερβίρετε πάνω από τα βρασμένα μακαρόνια.

Παρουσιάστηκε σφάλμα