Stir fry με κοτόπουλο & υλικά της χωριάτικης

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σε ένα γουόκ ρίχνουμε 50ml ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά σε δυνατή φωτιά. Κατόπιν ρίχνουμε τους κύβους κοτόπουλου Νιτσιάκος και αφήνουμε να σοταριστούν για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τους κύβους πιπεριάς και τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες και σοτάρουμε για ακόμη 2 λεπτά. Στη συνέχεια ενσωματώνουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 30 δευτ. Ρίχνουμε και τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε για άλλα 30 δευτ.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αγγούρι, τη ρίγανη, τις ελιές και την κάππαρη.
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Μοιράζουμε το κοτόπουλο σε πιάτα, πασπαλίζουμε με τη φέτα και σερβίρουμε.

Συμβουλή Συμβουλή
Αν δεν έχετε γουόκ μπορείτε να ετοιμάσετε τη συνταγή και σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Παρουσιάστηκε σφάλμα