Λιχουδιές Πανέ, Με την ίδια γεύση και ποιότητα

Με αφετηρία την ποιοτική πρώτη ύλη και γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και την καινοτομία, η εταιρεία Νιτσιάκος το 2017 διευρύνει τα προϊόντα της με την διάθεση προψημένου κοτόπουλου και γαλοπούλας πανέ.

Μία νέα κατηγορία προϊόντων εντάσσεται στην ήδη πλούσια γκάμα και δημιουργεί από την πρώτη στιγμή φανατικούς λάτρεις καθώς η ποιότητα Νιτσιάκος χαρακτηρίζει και αυτό το προϊόν. Τραγανές μπουκιές από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος παναρισμένα και προψημένα, διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους και τη γεύσης τους και βρίσκουν τη θέση τους στα ράφια. Ιδιαίτερα για τα πανέ γαλοπούλας πρέπει να σημειώσουμε ότι μόνο η Νιτσιάκος, μπορεί να τα διαθέτει φρέσκα και καθ`όλη της διάρκεια του έτους εξαιτίας της εκτροφής τους από την εταιρεία .

Από το ράφι, και σε ελάχιστα λεπτά μπορείτε να έχετε ένα υγιεινό και νόστιμο έτοιμο γεύμα, καθώς η προεργασία του προϊόντος είναι τέτοια ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του και τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση των λιχουδιών πανέ, στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, δημιουργούνται και νέες συνταγές, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τις γαστρονομικές επιλογές που μπορεί να έχει κάποιος με την πανε σειρά.

Ειδικότερα, η νέα σειρά αποτελείται από τα:

  • Σνίτσελ Γαλοπούλας
  • Σνίτσελ Κοτόπουλου
  • Νuggets Κοτόπουλου &
  • Cordon Blue Κοτόπουλου

Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα μεγάλων αλυσίδων supermarkets και σε κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα αυτά, διατηρούνται στους 0-4οC σφραγισμένα μέσα στην συσκευασία μέχρι την ημερομηνία λήξης.

Tρόποι ψησίματος:

Tηγάνι: 5 min. (για να παραμείνουν τραγανά, πριν το σερβίρισμα, τα αφήνουμε για λίγο πάνω σε απορροφητικό χαρτί)

Φούρνος: 8 min (Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220οC )