Φετουτσίνι Alfredo με κοτόπουλο

20' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Βράζετε τα φετουτσίνι σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και σοτάρετε το κοτόπουλο, από όλες τις πλευρές.

 

Αφαιρείτε το κοτόπουλο από το τηγάνι (με μια τσιμπίδα) και ρίχνετε στο ίδιο τηγάνι το ζωμό κοτόπουλου, στο οποίο έχετε διαλύσει το αλεύρι, το τυρί κρέμα, τις 2 κουταλιές τριμμένης παρμεζάνας, το μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι, και ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να βράσει και πήξει το μίγμα.

 

Ρίχνετε μέσα στη σάλτσα το κοτόπουλο, ανακατεύετε απαλά για λίγα δευτερόλεπτα και αφαιρείτε το τηγάνι από τη φωτιά. Στραγγίζετε τα φετουτσίνι, τα μεταφέρετε σε μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, ρίχνετε από πάνω το μίγμα κοτόπουλου-σάλτσας και ανακατεύετε απαλά να καλυφθούν και τα φετουτσίνι με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και προαιρετικά με λίγο φρέσκο, ψιλοκομμένο θυμάρι!

Παρουσιάστηκε σφάλμα