Κοτόπουλο Caprese

15' εύκολο
κοτόπουλο στη σχάρα χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε και από τις δύο πλευρές τα στήθη κοτόπουλου. Βάζετε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-δυνατή θερμοκρασία και μαγειρεύετε για δέκα λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Το κρατάτε στην άκρη ζεστό.

 

Σε ένα μέτριο τηγάνι, σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία, ζεσταίνετε λίγο λάδι ακόμη. Προσθέτετε το λιωμένο σκόρδο και μαγειρεύετε μέχρι να βγάλει το άρωμά του, όχι πάνω από ένα λεπτό. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτετε τον βασιλικό και όσο βαλσάμικο σας αρέσει.

 

Σκεπάζετε το κοτόπουλο με φέτες μοτσαρέλας και ρίχνετε σε όλη την επιφάνεια της μοτσαρέλας το μίγμα ντομάτας. Σκεπάζετε το τηγάνι για 2-3 λεπτά ώστε να λιώσει η μοτσαρέλα.

Παρουσιάστηκε σφάλμα