Κοτόπουλο με κόκκινο κάρι και ρύζι jasmine

20' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε μεγάλο γουόκ σοτάρουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα και προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμυδάκι. Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε την πάστα κάρι. Σβήνουμε με τον ζωμό κοτόπουλο και το γάλα καρύδας και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε την πιπεριά Φλωρίνης και αφήνουμε ακόμα 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε, συμπληρώνουμε και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε για ένα τέταρτο.

Σερβίρουμε το κοτόπουλο ζεστό, γαρνιρισμένο με το ρύζι γιασεμιού και τα πράσινα φασολάκια.

Παρουσιάστηκε σφάλμα