Σαλάτα με κοτόπουλο, αγγούρι, φασολάκια και δυόσμο

40' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο blender τα υλικά της μαρινάδας ώστε να γίνουν πάστα.  Μαρινάρετε το κοτόπουλο με τη μισή μαρινάδα για 30 λεπτά.  Βγάζετε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και το τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας.  Βγάζετε τα κρεμμύδια από το νερό με τον πάγο και τα στεγνώνετε σε χαρτί κουζίνας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο σε πολύ υψηλή φωτιά για 4-5 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κοτόπουλο με τα φασολάκια, το κρεμμύδι, το αγγούρι, το δυόσμο, τον κόλιανδρο, την πιπεριά και το υπόλοιπο dressing. Αλατοπιπερώνετε με προσοχή γιατί η fishsauce έχει ήδη αλάτι και σερβίρετε αμέσως.

Παρουσιάστηκε σφάλμα