|
|
40' |
εύκολο |
|
κοτόπουλο |
στην κατσαρόλα |
χρόνος |
επίπεδο δυσκολίας |
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα υλικά:
- 3 λίτρα ζωμός κότας
- 1 ½ κιλό σαλσιφί πλυμένα και καθαρισμένα
- 200 γρ αγγινάρες Ιερουσαλήμ καθαρισμένες
- Βράζουμε σε χαμηλή ένταση για 1 ½ ώρα
Πολτοποιούμε τη σούπα ιδανικά σε thermomix ή σε ένα πολύ καλό blender για 2 λεπτά σε πολύ υψηλή ταχύτητα, μαζί με την παρμεζάνα
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε
Παρουσιάστηκε σφάλμα