Στραπατσάδα με χόρτα και κοτόπουλο

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό και ρίχνουμε το σπανάκι και το σταμναγκάθι, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τα αβγά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, ώστε να μην παραψηθούν τα αβγά.

Βάζουμε τη γραβιέρα, τα μυρώνια, το σχοινόπρασο, τον χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Παρουσιάστηκε σφάλμα