|
|
40' |
δύσκολο |
|
κοτόπουλο |
στο τηγάνι |
χρόνος |
επίπεδο δυσκολίας |
Εκτέλεση
Βράζουμε τον τραχανά με το ζωμό κοτόπουλου μέχρι να μαγειρευτεί (25 λεπτά περίπου). Ο τραχανάς πρέπει να είναι πολύ πηγμένος. Τον αφήνουμε να κρυώσει για 1 μέρα.
Την επομένη ημέρα
Ανακατεύουμε τον τραχανά με τα αβγά, το θυμάρι, το δυόσμο, το γιαούρτι, το τυρί και το κρεμμυδάκι και ανάλογο αλατοπίπερο. Αφήνουμε το μίγμα να καθίσει για 1 ώρα.
Πλάθουμε τους κεφτέδες (40γρ. ο καθένας περίπου), τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε στους 170-180°C σε ένα τηγάνι με μπόλικο ελαιόλαδο.
Για να σερβίρουμε, ζεσταίνουμε το πασκιτάν και το μοιράζουμε σε πιάτα σούπας (6-8). Τοποθετούμε στα πιάτα τους κεφτέδες και περιχύνουμε με το βούτυρο, το οποίο έχουμε ζεστάνει μέχρι να αφρίσει.
Παρουσιάστηκε σφάλμα