Συνδεδεμένες επιχειρήσεις

Οι πλειοψηφία των δραστηριοτήτων της εταιρείας λαμβάνουν χώρα υπό τη σκέπη της Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ. Λειτουργούν επιπλέον:                                                                                                                                                                                           

 Some description

Foodmaster AEBE, με έδρα την Άρτα και αντικείμενο την επεξεργασία κρέατος για την παραγωγή προψημένων σκευασμάτων, αλλαντικών, προϊόντων για τη μαζική εστίαση (γύρος, σουβλάκια, μπιφτέκια κοκ)

Some description

ΑΓΡΟΠΑ ΑΕ, με έδρα τα Ιωάννινα και αντικείμενο την εκτροφή κουνελιών και τη σφαγή – μεταποίηση κουνελιού, γαλοπούλας και πατρογονικών ορνίθων.

 

Τέλος ο όμιλος Νιτσιάκος – ως Θ. Νιτσιάκος ΑΕ Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις - δραστηριοποιείται και στον τουρισμό με δύο μονάδες σε Ιωάννινα και Κέρκυρα.

                                                                                                                                     Some description                                                                                                                                     

Στη γραφική πόλη των Ιωαννίνων, το Hotel Du Lac Congress Center & Spa δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, προσφέρει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου  πολυτελείας.  Διαθέτει 170 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, δύο εστιατόρια και μπαρ, σαλόνια με υπέροχη θέα στη λίμνη, χώρους πολλαπλών χρήσεων, ένα αυτόνομο συνεδριακό κέντρο και ένα κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 1999 και πραγματοποίησε ριζική ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε το 2010.

Some description                             

Το Marilena Premium Hotel βρίσκεται στο Πυργί της Κέρκυρας και διαθέτει 83 δωμάτια κατανεμειμένα σε 7 κτίρια παραδοσιακής κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής ανάμεσα σε ελαιόδενδρα και πολύχρωμους κήπους.