Κοτόπουλο με σάλτσα μασκαρπόνε

15' εύκολο
κοτόπουλο στο τηγάνι χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου για 3-4 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σε άλλο τηγάνι - και πάλι σε πολύ δυνατή φωτιά - σοτάρουμε τα μανιτάρια με το υπόλοιπο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για ένα ακόμα 1 λεπτό. Σβήνουμε τα μανιτάρια με το κρασί και βράζουμε για περίπου 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το μασκαρπόνε στο τηγάνι και αμέσως μετά τα κομμάτια κοτόπουλου και βράζουμε με τη σάλτσα μας για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σερβίρουμε με ρύζι ατμού.

Παρουσιάστηκε σφάλμα