Wraps γαλοπούλας

15' εύκολο
γαλοπούλα στο φούρνο χρόνος επίπεδο δυσκολίας

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε τα wraps. Τα ανοίγουμε και απλώνουμε στο καθένα πρώτα λίγη κέτσαπ, μετά τη γαλοπούλα (περίπου 100 γρ. για κάθε τορτίγια), μετά 2 φέτες μπέικον, λίγο καρότο τριμμένο και από επάνω τη γραβιέρα Κρήτης.
Διπλώνουμε τα wraps και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 10 λεπτά.

Κόβουμε τα wraps στη μέση και τα σερβίρουμε με το γιαούρτι.

Παρουσιάστηκε σφάλμα