Γεύση και Ποιότητα με τη σφραγίδα Νιτσιάκος

Η γαστρονομία είναι μνήμες, και αυτές αναζητούμε κάθε φορά στην προσπάθειά μας να εντοπίσουμε το ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα. Το Μαύρο κοτόπουλο ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, αποτελεί μία υγιεινή επιλογή πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ενώ παράλληλα, έρχεται να γεμίσει γεύση το τραπέζι.

Το κοτόπουλο με τις μπλε ανταύγειες

Το κοτόπουλο, που ξεχωρίζει από τα μαύρα φτερά του με τις μπλε ανταύγειες καθώς και από το γυμνό του λαιμό φτάνει στη χώρα μας από την Αλσατία και εκτρέφεται με 100% φυτικής προέλευσης πιστοποιημένες ζωοτροφές. Μεγαλώνει για τουλάχιστον 90 ημέρες σε περιβάλλον που του επιτρέπεται να κινείται άνετα, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη των μυών του. Η μεστή γεύση αλλά και το σκούρο χρώμα του κρέατος, σε συνδυασμό με τα διατροφικά του πλεονεκτήματα κάνουν το μαύρο κοτόπουλο, το Νο1 προϊόν, στην ελληνική αγορά. Η αργή του ανάπτυξη, αλλά και οι επιλεγμένες, πιστοποιημένες από τον Agrocert, φυσικής προέλευσης ισορροπημένες ζωοτροφές, υψηλής διατροφικής αξίας, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή ασφαλών και γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας. Χαρακτηρίζεται ιδανικό για παιδιά καθώς και για τη διατροφή των αθλητών με τα διατροφικά του στοιχεία να ενισχύουν τον οργανισμό και να καλύπτουν τις ανάγκες του εβδομαδιαίου διαιτολογίου.

Ένα διατροφικό διαμάντι

Αυξημένη πρωτεΐνη, λιγότερο νερό και λιπίδια, υψηλά ποσοστά σε ανόργανα άλατα αλλά και υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και φώσφορο, καθιστούν το Μαύρο Κοτόπουλο ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, διατροφικό διαμάντι! Επίσης τα υψηλά ποσοστά επιλεγμένων στοιχείων ενισχύουν την ανάπτυξη των μυών και λειτουργούν αντιοξειδωτικά. Το κρέας του, αποτελεί ιδανική τροφή για παιδιά, αθλητές, αλλά και για όλη την οικογένεια στο πλαίσιο μία ισορροπημένης διατροφής.

 

 

Συνταγές με μαύρο κοτόπουλο