|
 |
Αλεύρι τ. 70%, μαλακό, αρτοποιΐας: ιδανικό για ζύμη με λεπτή και τραγανή κόρα. Κατάλληλο για ταχυζυμωτήρια και γραμμές παραγωγής. Ιδανικό για όσους θέλουν ψωμί τύπου ζαπάτα.
|
|
 |
Αλεύρι τ. 70%, demi, αρτοποιΐας: αλεύρι το οποίο δίνει ζύμη με ικανοποιητική διόγκωση. Κατάλληλο για ταχυζυμωτήρια και για απλό ζυμωτήριο.
|
|
 |
Αλεύρι τ. 70%, δυνατό, αρτοποιΐας: ιδανικό για ζύμη με μεγάλη διόγκωση. Κατάλληλο για ταχυζυμωτήρια και γραμμές παραγωγής. Δίνει λευκό ψωμί, γαλλικού τύπου, σάντουιτς πολυτελείας. |
|
 |
Αλεύρι τ. 70%, για πιτοποιΐα: αλεύρι παραγωγής πίτας για σουβλάκια . Βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι δεν φουσκώνει. |
|
 |
Αλεύρι τ. 70%, ζαχαροπλαστικής: αλεύρι με πολύ λεπτή κοκκομετρία, για όλες τις χρήσεις ζαχαροπλαστικής: κουλουράκια, κεικ, κουραμπιέδες, μελομακάρονα. |
|
 |
Αλεύρι τ. 55% κατηγορίας Π, μαλακό: αλεύρι πολυτελείας για παρασκευή αρτοσκευασμάτων πολυτελείας και σφολιατοειδών. |
|
 |
Αλεύρι τ. 55% κατηγορίας Π, δυνατό: αλεύρι πολυτελείας, με καλή διόγκωση και παραγωγή προϊόντων πολυτελείας όπως λευκό ψωμί, γαλλικού τύπου, ψωμάκια για σάντουιτς, βιομηχανικής σφολιάτας. |
|
 |
Τ. Αμερικής: έξτρα δυνατό αλεύρι από επιλεγμένα στάρια, ιδανικό για τσουρέκια και βασιλόπιτες. |
|
 |
Αλεύρι μπουγάτσας: δυνατό αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας κι εκτατότητας, ιδανικό για φύλλο μπουγάτσας |
|
 |
Αλεύρι σφολιάτας: κατάλληλο για φύλλο σφολιάτας, κουρού, κρουασάν. Εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι με υψηλή πρωτείνη για να δουλεύεται πιο εύκολα και να είναι ανθεκτικό σε παραμορφώσεις. |
|
|
Αλεύρι μαύρο ολικής άλεσης: αλεύρι πιτυρούχο με προσθήκη γλουτένης. Παράγεται μαύρο ψωμί ιδανικό για δίαιτες.
|
|
|
Αλεύρι τ. 90%: αλεύρι πιτυρούχο με απόσπαση 90%. Ιδανικό για μαύρο ψωμί, φρυγανιές, τόστ.
|
|
 |
Αλεύρι παραδοσιακό κίτρινο: Ιδανικό για κίτρινο χωριάτικο ψωμί,με μεγάλη διόγκωση από σκληρά σιτάρια ψιλοαλεσμένα.
|